måndag 3 december 2018

När man befinner sig utanför cyberspace

Halli hallå! - Super kort inlägg



Guess what! Vi har det så bra här! även fast att jag är bränd som en kräfta på den bästa av kräftskivor. I går hade vi över trettio grader varmt så vi låg på Bondi och chillade innan det blev för tok på varmt. På kvällen blev det mexikanskt och vi skålade för Viktors nya position på arbetet, så mysigt att han är här!




När man är smått övertaggad på att han kommit till Aussieland och han är mindre pepp på livet efter tjugofyra timmar flygplan ..




Idag har vi ätit pannkakor till frukost, varit på operan, knallat runt i botaniska trädgården i Sydney invigde bananbrödet för Viktor, tydligen tänkte han äta ett om dagen nu och shoppat på Westfeld mall, fullspäckat.







I morgon bitti tidigt ska vi upp och städa och lämna rummet här på Bondi Beachhouse för att bege oss mot biluthyrningen och hämta husbilen! Så spännande! - Vi ska också åka förbi ett hamburgarhak som Viktor spanat in i ett år snart haha, handlade om att man kunde doppa hamburgaren i smält cheddar...?? .. Om vi överlever det förhöjda kolesterolvärdet och tar oss till Byron Bay det får vi se när ni får veta. Vi har inga mobiler som fungerar här och WIFi lär vara begränsat längst med vägarna, så ni får helt enkelt hålla er sysselsatta.



Parkhäng i December



Hoppas alla haft en fin första advent, jag saknar faktiskt hemma - lussekatter och julmust..

Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar