söndag 21 oktober 2018

Höstmarknad på Stelor

Hej alla fina!

Igår var vi på höstmarknad på Stelor hotel, samma ställe som jag och Viktor var och firade våran förlovningsdag på i sommras. Nu var det dock inga rosor som blommande eller ljumna sommarbriser som möte oss vid grinden. Utan istället halmbalar, pumpor och en krispig höstluft.

Så mycket folk!

En fantastiskt höstdag, solen sken, band som spelade, soppa som kokades och massor, massor med folk. De hade inte allt räknat med denna uppslutning på folk så de fick använda ena hästhagen som parkeringsplats, kaos! Men det var så fint och kändes verkligen lyckat. Jag och Viktor kom dit lite tidigare än J, K och A så vi ställde oss i kön och köpte var sin tomatsoppa med rostade solroskärnor och krutonger och fick stå vid ett bord och äta den rykande soppan med rödmosiga näsor.
Kryddstark tomatsoppa


Slutligen dök de upp och vi sprang runt och busade, drack kaffe och åt en helt fantastisk brödpudding!
Klädd för höstmarknad delux <3


Det blev seneftermiddag och vi åkte in till Visby för att ha ett mysigt häng med god mat hemma hos J, K och A. faster fick den äran att natta den lilla och strax innan han somnade så kröp han tätt intill och jag kände att jag aldrig ville gå där ifrån.

Idag var det tänkt att vi skulle åka till Hemse och köpa med lyx från bagarns men tydligen hade de stängt på söndagar så det får bli i morgon, men den långa promenaden ska vi göra iallafall.

Njuter i solen; Skor- Fila disruptor, Jacka Junkyard XY, Byxor; Weekday

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar