torsdag 21 mars 2019

De små detaljerna

Ni vet vad små detaljer kan lyfta hela intrycket?

Just nu så håller Viktor på att fixa just dessa, de små detaljerna som man går och stör sig på. Vi fick fiber i förra året och med det kom en stor kabelhärva in i hallen med blinkande lampor och sladdar något som inte heller är så jättesäkert för de små både djur och småbarn. Vi funderade tillsammans kring hur man kunde göra och sen fick V sköta det praktiska. Resultatet? jag tyckte det blev supersnyggt!






V har också fått dit de sista listerna i köket och håller på att slipa/måla trappräcket och de små detaljerna där. Jag hade en önskan om att allt småfix skulle vara klart innan vi börjar på nästa stora projekt här hemma; tvättstugan!

Annars springer just nu Mars månad förbi med högt tempo, har två veckor nu med mycket plugg och mycket jobb på konserthuset, vet inte alls hur jag tänkte när jag lade schemat.. Gymmet är tyvärr på efterkälken och i morgon är det dags för ny träff med bästa PT-Mia, känner dock att ryggen blivit väldigt mycket starkare höll på att spräcka axelpartiet på jobbskjortan häromdagen.. haha! 

Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar